Искате ли да получавате всички нови оферти за вашия град на пощата?
Затвори [x]

Най-Добри

Почивки в България

Екскурзии в чужбина

За нас

VsichkiOferti.bg събира офертите от всички сайтове за колективно пазаруване. В сайта не се извършат разплащания.
За да се закупи даден продукт или услуга, просто натиснете " Купи" и ще бъдете препратени в сайта за групово пазаруване,
който предлага дадената оферта . Плащането става във всеки отделен сайт, пуснал промоцията.
Въпреки,че VsichkiOferti.bg следи за коректността на сайтовете за колективно пазаруване и има отлични отношения със сайтовете, агрегаторът не отговаря за проблеми, възникнали по време или след закупуване на ваучер.

Нашата мисия е да сме максимално полезни, като на всеки 30 минути в денонощието офертите се актуализират. Може да сте сигурни,че няма да пропуснете най-добрата за Вас оферта, като се запишете за бюлетина на Всички Оферти. По всяко време може да се отпишете, както и да изберете желана категория (например само туризъм и красота или само друга категория) и град.

Друго улеснение, направено специално за нашите потребители е да сортират офертите не само по град, категория, цена, реме на добавяне ,а и подбиране на оферти само за желани от Вас квартали и райони на София.

Сайтове: Ние публикуваме всички оферти на сайтовете за групово пазаруване като: Grabo, Deals, Kolektiva, Dalavera, VipOferta и oще над 60 сайта

Градове: В момента публикуваме всички оферти за колективно пазаруване от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Благоевград, Велико Търново, Дорбич, Перник, Плевен, Хасково, Враца, Шумен и Сливен.

За контакти: [email protected]

Yandex.Metrica